WIKPLAYER


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

DIY : ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΔΙΩΝ

Γειά σας beauties μου!!
Το καλοκαίρι όπου να 'ναι έρχεται και πρέπει να προνοήσουμε.... για τι αλλο; Mα για τα πόδια μας !
Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή που θα φορέσετε πέδιλα  να δώσετε στα πόδια σας την απαλότητα που έχασαν το χειμώνα.Η συνταγή που σας προτείνω είναι απλή  με υλικά απο την κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε :
1 ώριμη μπανάνα
λίγο μέλι
Λιώστε την μπανάνα σε ένα μπόλ,προσθέστε μια περίπου κουταλιά μέλι και ανακατεψτε μέχρι τα υλικά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.Κάντε μασάζ στα πόδια σας και δώστε έμφαση στις πιο ξηρές περιοχές(π.χ.φτέρνες).Έπειτα τυλίξτε τα πόδια σας με διαφανή μεμβράνη κουζίνας και περιμένετε για 10΄ περίπου μέχρι να δράσει η μάσκα.
Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια κάντε απολέπιση απαλά με μια ελαφρόπετρα.Το απότελεσμα είναι εκπληκτικό!Δοκιμάστε το και θα απολαύσετε απαλά,ενυδατωμένα ,βελούδινα πόδια!
Αυτά απο εμένα beauties μου,περιμένω τα σχολιά σας αν εχετε δοκιμάσει ποτε σπιτικη συνταγη σαν και αυτή ή να μου πείτε τι κάνετε εσείς για να έχετε ενυδατωμένα πόδια.Φιλακια πολλλα!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Πόσο μ' αρέσει να δοκιμάζω στο σπίτι φυσικές μάσκες!!!
    Σίγουρα θα το δοκιμάσω!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Demy πραγματικα αξιζει!Δεν υπαρχει καλυτερο απο σπιτικη συνταγη!Περιμενω την γνωμη σου οταν την δοκιμασεις!Φιλακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ σευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια και που εγινες μέλος!Φυσικά και θα ερθώ στο δικό σου!Φιλακια πολλα νέα μου φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΜΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή