WIKPLAYER


Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

DIY ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ KAI TA ΣΠΥΡΑΚΙΑ

Γειά σας!!!Να μαι πάλι με άκρως καλοκαιρινή διάθεση,αν και ο καιρός δεν βοηθάει πολυ παρολου αυτά δεν το βάζω κάτω!Λοιπόν σήμερα λεώ να  μοιραστώ ένα μυστικό μαζι σας που μου έμαθε μια θεία μου απο την Αμερική!Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα δοκιμάσει μια φανταστική μασκα απο την εταιρία Santa Agelica που είχε την υφή τζέλ,την άπλωνες στο πρόσωπο και περίμενες να στεγνώσει.
Όταν στέγνωνε γινόταν διάφανη ,γυάλιζε το πρόσωπο και ένιωθες να σε τραβάει.
Για να την αφαιρέσεις έπρεπε να την τραβήξεις απο κάτω πρός τα πάνω σα να ξεφλουδίζεις το δερμα σου!
Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πια!
Αλλα αν δεν εχω σωστές πληροφορίες και κάποια απο εσας γνωριζει αν κυκλοφορεί και που μπορούμε να την βρούμε ας μας το πει!
Πρόσφατα λοιπόν ήρθε η αγαπημένη μου θεία απο την Αμερίκη,οh yes!(χαχαχαχαχαχα) και μου είπε πως μπορώ να απαλλαγω απο τα μαυρα στίγματα με 2 πολύ απλά υλικά της κουζίνας μου και να έχω μια μάσκα σαν αυτή της santa agelica!

 YΛΙΚΑ
1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας γάλα



 ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
Ζεσταίνουμε το γάλα λίγο και ενώ είναι ακόμη πάνω στην φωτιά (σε χαμηλή φωτιά)ρίχνουμε την ζελατινή και ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.Τοποθετούμε την μάσκα στο πρόσωπο ένω είναι χλιαρή ΠΡΟΣΟΧΗ όχι καυτή.Την αφήνουμε για 10'-15' και αφαιρούμε ξεφλουδίζοντας την απο κάτω πρός τα πάνω.Έπειτα ξεβγάλτε τυχόν υπολείμματα με χλιαρό νερό.
Έπειτα φορέστε την ενυδατίκη σας κρέμα αν θέλετε.Το πρόσωπο σας ενδέχεται να παρουσιάσει κοκκινίλες σε κάποια σημεία,μην τρομάξετε είναι απολύτως φυσικό απο το τράβηγμα της μάσκας. 
Αν δεν θέλετε ή δεν έχετε τόσσο μεγάλο πρόβλημα στο πρόσωπο σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνο στην περιοχή Τ και όχι σε όλο το πρόσωπο.
Η μάσκα αυτή αφαιρεί τα μαύρα στίγματα,καθαρίζει τους πόρους και εξαφανίζει τα σπυράκια.Αφήνει το πρόσωπο πολύ λαμπερό και καθαρό.Η ποσότητα που σας δίνω είναι υπεραρκετή για το πρόσωπο και δεν θα χρειαστεί να την βάλετε όλη ,αν θέλετε μειώστε την με ένα κουταλάκι του γλυκού ζελατινή και ένα κουταλάκι του γλυκού γάλα.
Δοκιμάστε την και πείτε μου την γνώμη σας!Περιμένω τα σχολια σας!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!

11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Έυα μου δοκιμασε την και θα με θυμηθεις!Εμεινα με το αποτελεσμα!!φιλακιααα!!

      Διαγραφή
  2. poly xrisimo post! bravo, exeis vraveio apo mena, mpes edw: http://marylovesbeauty3.blogspot.gr/2013/06/lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ!Μαιρη μου σευχαριστω πολυ για το βραβειακι και τα καλα σου λογια!!!

      Διαγραφή
  3. Έχεις βραβειάκι!!:) http://morenasbeauty.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστω πολύ καλή μου για το βραβειακι,το εχω ηδη απαντησει αλλα θα κανω ενα ευχαριστηριο για όλες εσάς που μου το δώσατε επειτα.φιλακια πολλα και παρε μερος στον διαγωνισμο που αναρτησα σημερα!!

      Διαγραφή
  4. εκπληκτικό :ο θα το κάνω και γω σίγουρα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλο φαινεται. Η ζελατινη που δειχνεις ειναι σε φύλλο. Το. Βάζουμε. Ολο?


    ΑπάντησηΔιαγραφή