WIKPLAYER


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

REVIEW POST ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΆΖ

Γειά σας!!!Η θερμοκρασία ανέβηκε για τα καλά και είπα να φτιάξω ένα μιλκ σέικ να δροσιστώ!Πολτοποίησα λίγες φράουλες και τις χτύπησα με το μίξερ του καφέ με κρύο γάλα και voila!


Δροσιστικό και απολαυστικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!Και αφού δροσίστηκα είπα να σας κάνω ένα post με 5 προιόντα που χρησιμοποίησα τελευταία και να σας πώ την γνώμη μου!Πάμε να ξεκινήσουμε!

                      1.Διπλό μολύβι ματιών της Βeauty Line Cosmetics No 102 
Το διπλό αυτό μολύβι είναι σε 2 αποχρώσεις όπως βλέπετε και στην φώτο σε απόχρωση βαθύ πράσινο και βαθύ τυρκουάζ θα έλεγα.Είναι μαλακό κρεμώδες μολύβι όπως είναι βέβαια και τα περισσότερα της ίδιας εταιρίας κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ γιατί θεωρώ ότι η περιοχή των άνω και κάτω βλεφάρων είναι πολύ ευαίσθητη και με τα σκληρά μολύβια ερεθίζεται.Η διάρκεια του είναι ικανοποιητική (με primer διαρκεί πολλές ώρες εώς και 6) και η χρωματική του απόδοση πολύ καλή.Το αγόρασα 1,50 ευρώ απο τα μαγαζάκια των 1 ευρώ.
                   2.Λευκό ματ μολύβι ματιών της Beauty Line Cosmetics No 002
                   3.Μολύβι ματιών Sea Blue της Beauty Line Cosmetics No 007
Όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι και αυτά δύο μαλάκα μολύβια που γράφουν πολύ ωραία.Ειδικά το λευκό το έχω λατρέψει!Γεμίζω το εσωτερίκο κάτω βλέφαρο και τονίζω και λίγο την κόγχη του ματιού.Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και όλες με ρωτάνε τι μολύβι χρησιμοποιώ!Τα αγόρασα και αυτά 1,50 ευρώ το ένα.
                         4.Concealer σε μορφή κραγιόν της Lovie No 2
Το αγαπημένο μου concealer είναι σε μορφή στυλό με πινελάκι της Radiant.Τη μέρα λοιπόν που πήγα να κάνω τις αγορές μου και να πάρω και το αγαπημένο μου concealer με λύπη μου διαπίστωσα ότι ήταν σε έλλειψη!Το ίδιο βράδυ ήμουν καλεσμένη σ'ένα πάρτυ γεννεθλίων και χρειαζόμουν επιγόντως concealer!Mια γνωστή μου πριν καιρό μου είχε συστήσει το συγκεκριμένο concealer της Lovie.Χωρίς δευτερη σκέψη είπα να το δοκιμάσω.Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάσε τοσο πολύ.Το concealer της Radiant για μένα προσωπικά είναι μακράν καλύτερο!Το concealer της Lovie ειναι κρεμώδες απλώνεται εύκολα αλλά πρέπει να το δουλέψεις με τα δάχτυλα σου αμέσως γιατί ''στεγνώνει''.Η καλύπτική του απόδοση είναι μέτρια για τα δικά μου δεδομένα.Καλύπτει όσο και μια bb cream.To αγόρασα 2 ευρώ,οπότε για τα χρήματα του δικαιολογημένη και η απόδοση του αν και βέβαια στα ίδια χρήματα υπάρχουν πολύ καλύτερα.Αυτή είναι βέβαια η δική μου γνώμη και πώς λειτούργησε του συγκεκριμένο προιόν στο πρόσωπο μου,ίσως για κάποια άλλη κοπέλα  να είναι το ιδανικό.
                              5.Κραγιόν με μικροσφαιρίδια strass της διδο Νο 04

Το κραγιόν αυτό το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή αν και είχα ένα ενδοιασμό ότι θα βγεί πολύ έντονο.Το αντίθετο μάλιστα η χρωματική του απόδοση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου!Έψαχνα πολύ καιρό ένα κραγιόν σε φουξ-ρόζ απόχρωση ούτε πολύ απαλό ούτε πολύ έντονο και η ελληνικη εταιρί διδο μου το πρόσφερε!Έχει κρεμώση υφή ,αφήνει τα χείλη μαλακά και ενυδατωμένα και προσθέτει μια διακρικτική λάμψη χάρη στα μικροσφαιρίδια strass που έχει.Έπειδη είναι τόσσο διακριτικά μπορεί άνετα να φορέθει απο το πρωί ώς και το βράδυ.Ειλικρινά θα το ξαναγαγοράσω ωποσδήποτε!!
Αυτα απο μένα για σήμερα,ελπίζω να σας άρεσε το Post μου,περιμένω τα σχόλια σας απο κάτω.Να περνάτε υπέροχα και φτιάξτε και εσεις ένα μίλκ σέικ και πίειτε το στην υγειά μου!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!


10 σχόλια:

  1. polu wraio to mple eyeliner!!!megeia!!!
    xaxaxax tha ftiaxw milk shake ki egw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!Χαχαχα Ναι φτιάξε και θα με θυμηθεις!Ειναι οτι πρέπει για τωρα!!φιλακιααα!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου.! :)
    Μόλις κέρδισες ένα βραβειάκι..
    Συγχαρητήρια για το blog σου :)
    Έλα μια βόλτα να το παραλάβεις.!

    http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/2013/05/my-first-award-one-lovely-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Αλεξάνδρα μου σευχαριστω παρα πολύ!Ειναι το δευτερο μου βραβειακι γιαυτο το μηνα!!!Αν και εχω ηδη απαντησει στις ερωτησεις θα δω τι μπορω να κανω!Σευχαριστω πολυ!!! :)))))

      Διαγραφή
  3. Τα μολυβάκια που πήρες είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Έυα σευχαριστώ για το σχόλιο σου!Και γώ τα έχω αγαπήσει!Θα γίνουν οι αχώριστοι ''φίλοι '' μου το φετινό καλοκαιρι!!!!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  4. Το κραγιον μου αρεσε πολυ..να ειχα κι αυτο το χυμουλακι τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουκλίστικο το κραγιόν. Πολύ δροσερό το χρωματάκι! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ πολυ Χρισττινάκι μου!!!Ειναι όντως υπέροχο και επειδη είδα ότι άρεσε πολύ λέω την επομενη εβδομάδα να κάνω ενα διαγωνισμο και μια τυχερούλα να κερδίσει ένα ολοιδιο κραγιόν!Φιλακια πολλα!!! :))))

      Διαγραφή