WIKPLAYER


Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

HAWAIIAN TROPIC SILK HYDRATION SPF50

Χαιρετώ την όμορφη μπλογκοπαρεούλα μου!!!
Σας έλειψα?Δυστυχώς λόγω εργασίας δεν μπορούσα να γράψω όσο και. αν το επιθυμούσα!
Το καλοκαίρι πάντα ψάχνω να βρώ καλλυντικά και προιόντα που με την μυρωδιά τους να με ταξιδεύουν σε εξωτικά νησιά,μαγευτικές παραλίες και......αχ....τι όμορφα όνειρα!
Λατρεύω τα εξωτικά αρώματα και το άρωμα καρύδας!'Ετσι φέτος είπα να επιλέξω ένα αντηλιακό σώματος πέρα απο τα συνηθισμένα για μένα.Βλέπετε κάθε χρόνο επέλεγα κάποιο αντηλιακό απο το φαρμακείο για μέγιστη προστασία αλλά και γιατί τα εμπιστευόμουν ( και φυσικα εξακολουθω να τα εμπιστευομαι) περισσοτερο απο τα κοινά αντηλιακά τύπου Nivea,carroten....χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τις παραπάνω εταιρίες οι οποίες ειναι εξίσου καλές απλά κάποια απο τα προιοντα τους δεν καλύπτουν επαρκώς τις δικές μου ανάγκες.
Και για να μην σας κουραζω αλλο επέλεξα αυτο το αντηλιακό σώματος :
Το αγόρασα απο το Hondos center της πόλης μου στην τιμή των 10,31 ευρώ.Ζητησα απο την κοπέλα που με εξυπηρέτησε να μου προτείνει ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με άρωμα καρύδας ή εξωτικών φρούτων με μεγάλο δείκτη προστασίας και να είναι ενυδατικό.Ενώ στην αρχή το χέρι της πήγε να πιάσει κάποιο αλλο γνωστής εταιρίας ,όσο της έκανα περιγραφή τι ακριβώς ζητούσα κατευθείαν επέλεξε αυτό!Μόλις το μύρισα το ερωτεύτηκα!!!!Τρέχω λοιπόν στο ταμείο να πληρώσω και βούρ για το σπίτι να το δοκιμάσω!!!
Μου άρεσε πάρα πολύ η συσκευασία του,την θεωρώ πολύ βολική για την τσάντα μου και αρκετά κομψή.Είναι στα 180 ml και για αυτά που υπόσχεται  και για το υπεροχο άρωμα του και την κομψή συσκευασία του η τιμή του στα 10 ευρώ είναι η καλύτερη.
Το πιο ωραίο απ'όλα είναι οτι οταν το δοκιμάσα μετα το μπάνιο πέρα απο το μεθυστικό εξωτικό του άρωμα διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά ότι είνια δροσιστικό και πολύ ενυδατικό.Αφήσε το δέρμα μου τόσο απαλό και όλη την ώρα ερχόταν κύμματα της μεθυστικής του μυρωδιάς.
Στο δρόμο που περπατούσα με σταμάτησαν αρκετοι για να με ρωτήσουν τι άρωμα φοράω!!!
Ο συντροφός μου και οι φίλες μου έπαθαν την πλάκα τους και αμέσως με ρώτησαν τι είναι αυτο που
φοράω και μυριζει τοσο υπεροχα και κάνει το δέρμα μου βελούδο!!ΠΡΟΣΟΧΗ μην παρεξηγηθώ δεν κάνω διαφημιση,λεώ απλά την γνωμη μου!!Έχω ενθουσιαστει τόσο πολυ που το έχω όλη την ώρα μαζί μου όπου πάω!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Αυτά για σήμερα!!Περιμένω τα σχόλια σας ,αν έχετε το δοκιμάσει το συγκεκριμένο αντηλιακό και πως σας φάνηκε!Ποιο είναι το δικο σας αγαπημένο αντηλιακό?
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ

4 σχόλια:

  1. Αχ έτσι όπως το περιέγραψες..πραγματικά ένιωσα τη μυρωδιά στο δωμάτιο.! Πολύ όμορφο review :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο ποστ :)
    δεν έχω δοκιμάσει το προϊόν αλλά η παρουσίασή σου ήταν πολύ δελεαστική ;)
    χιχι
    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου σευχαριστώ πολυ!Αχ ειναι τέλιο!!!οκιμασε το και δεν θα χασεις!!
      φιλακιααα!!

      Διαγραφή