WIKPLAYER


Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Περιποίηση μετά τις διακοπές

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται και διψάει γι ‘ αυτό χρειάζεται συχνή ενυδάτωση και φροντίδα.Ο ήλιος και η θάλασσα καταστρέφουν τα κύτταρα, τις στοιβάδες τις επιδερμίδας και ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν τα μαλλιά μας, γι’ αυτό χρειαζόμαστε extra περιποίηση.
Δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να επαναφέρεις την ταλαιπωρημένη από το καλοκαίρι επιδερμίδα σου στην αρχική της κατάσταση ούτε εκατοντάδες προϊόντα για να βελτιώσεις την εικόνα των μαλλιών σου.Απλά ακολούθησε τις συμβουλές μου που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις ξανά από την κορυφή ως τα νύχια.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα μαλλιά είναι το στέμμα μιας γυναίκας και γι’ αυτό κάθε γυναίκα πρέπει να τα φροντίζει και να τα περιποιείται.Ειδικά το καλοκαίρι που φθείρονται από την έκθεσηστον ήλιο, από τα συχνά λουσίματα τα μαλλιά αφυδατώνονται, σπάνε και γίνονται θαμπά.Θα σας δώσω δυο δοκιμασμένες συνταγές για να επαναφέρετε την χαμένη λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας. Οι συνταγές πουακολουθούν θα δώσουν έναν άλλο αέρα στα μαλλιά σας! Και να θυμάστε ότι τα μαλλιά είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα της γοητείας μας!
Τονωτική λοσιόν λάμψης
 Αναμίξτε ίσες ποσότητες κρύο νερό και λευκό ξύδι,μετά το σαμπουάν ρίξτε το μείγμα κατά μήκος των μαλλιών και ακολουθήστε με το μαλακτικό γαλάκτωμα. Το νερό με το ξύδι θα επαναφέρουν την λάμψη στα θαμπά και κατεστραμμένα μαλλιά.
Ενυδατική μάσκα μαλλιών
Ελαιόλαδο το θαυματουργό!Όλοι το έχουμε στο σπίτι μας και είναι τόσο πολύτιμο στην κουζίνα μας όσο και για το δέρμα και τα μαλλιά μας.Ζεσταίνετε περίπου μια κούπα ελαιόλαδο,να είναι χλιαρό και απλώνετε κατά μήκος των μαλλιών και στο τριχωτό της κεφαλής.Τυλίξτε τα μαλλιά με μεμβράνη και πετσέτα.
Αφήστε τη μάσκα όσο περισσότερο μπορείτε,ακόμα και όλη νύχτα και το πρωί λουστείτε κανονικά.Τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά από ποτέ!Αν έχετε πολύ λιπαρά μαλλιά σταδιακά θα παρατηρήσετε και εξισορρόπηση της λιπαρότητας.
Και πέντε tips για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας,

αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.
Και πέντε tips για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας,

αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.
5 ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS

1.Φροντίστε να λούζεστε ανάλογα με
τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές
την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά,
1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά
την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά.

2. Να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί &
βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες.

3. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτική
κρέμα στις ρίζες των τριχών.

4. Μην χρησιμοποιείτε συνεχώς το
ίδιο σαμπουάν, γιατί υπάρχει κίνδυνος
να αρχίσουν τα μαλλιά να ατονούν, να
λαδώνουν πιο γρήγορα (βαραίνουν) και
να κάνουν πιτυρίδα.

5. Να κάνετε μάσκα μαλλιών μια φορά
την εβδομάδα.